Storm Marketing AS

Storm Marketing AS er et fullservice markedsføringsbyrå til eiendomsbransjen i Norge og internasjonalt. Vi er en av svært få leverandører som kan levere hele markedsføringsprosessen fra konseptualisering til 3d animasjoner/ illustrasjoner, web løsninger, mobil applikasjoner, filmer og trykte arkedsmateriell. Storm Marketing AS er også det norske selskapet innen eiendomsmarkedsføring som er størst internasjonalt med kunder over hele verden.

Vi er stolte og takknemlige for å muligheten til å levere markedsføringen til Beliggenhet Holding sine prosjekter.

Nordic Guarantee

Nordic Guarantee kombinerer inngående risikoanalyse med bransjekunnskap, slik at vi kan levere en skreddersydd løsning til en konkurransedyktig pris. Våre garantier representerer en profesjonell tredjepartsvurdering av våre kunders evne til å gjennomføre og levere i henhold til en spesifikk kontrakt. I juridisk forstand blir vi, som garantistiller, medskyldner for våre kunder. På denne måten hjelper vi kunden og gir trygghet for garantimottakeren.

Pareto Bank

Pareto Bank er en spesialisert bank, effektivt organisert rundt kompetanse og kundeservice. Bankens fokusområder er eiendomsfinansiering, selskaps- og verdipapirfinansiering og shipping- og offshorefinansiering.

Bech Distribution

Bech Distribution er en av Danmarks ledende fullfillmentvirksomheter med mer en 50 års erfaring. Vi hjelper våre kunder med alt fra print, adressering, kuvertring, foliering, og trykk av foldere. Kun fantasien setter grenser.

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Beliggenhet Holding AS, hvor vi leverer trykk av spennende salgsmateriale, brosjyrer, bannere, m.m.

Tenk Kommunikasjon

Tenk tilbyr helhetlige kommunikasjonsløsninger – fra strategi til spredning. Fra grunnleggende konsept, profil og planverk – til utarbeidelse av materiell/print/digitalt/filmer m.m., kjøring av kampanjer og videre utvikling av konsepter og planer. Dette gjør vi for kunder og merker som bl.a 3M, Ahlsell, Dagbladet, Elkonor, Eramet, Fagpressen, Frisk Asker Hockey, Helly Hansen, Honda Marine, Pioner Boats, Tohatsu, Vespa, Xerox og Honda MC. Sistnevnte har vi bidratt til å flytte fra Norges 5. mest solgte til mest solgte. Vårt eget konsept vises best i hjulet rundt kundereisen.

Eie Eiendomsmegling, Asker

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret har vært i Eie-kjeden siden 2006 og huser både toppmeglere og noen av landets mest erfarne meglere. Flere av meglerne har drevet med eiendomsmegling siden 1999, og med seg på laget har de noen av landets beste unge talenter. Daglig leder, Petter Mamen-Lund har også erfaring fra administrasjon og ledelse samt kunnskap om ny boligsalg som salgssjef gjennom mange år.

Boxs Arkitektstudio

Boxs Arkitektstudio er et kontor med 8 kreative arkitekter som holder til sentralt i Asker. Kontoret har bred kompetanse på store og små prosjekter, fra skisser til gjennomføring og ferdig bygg. Vi er spesielt opptatt av ’den menneskelige dimensjon’ i prosjektene våre, og legger stor vekt på god funksjonalitet i samspill med opplevelsen av det enkelte rom, og kontakten med tomten og omgivelsene.