• Bjørnveien 129

BJØRNVEIEN 129

Fasade 1

Fasade 1

Fasade 2

Fasade 2

Fasade 3

Fasade 3

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Overetasje

Overetasje

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

Bygging

 • VIRTUELL VISNING

  VIRTUELL VISNING

 • BOLIGENE

  BOLIGENE

 • LEVERANSEBESKRIVELSE

  LEVERANSEBESKRIVELSE

 • KONTAKT

  KONTAKT

FIRE SOLRIKE ENEBOLIGER RUNDT ET ROMSLIG TUN

FIRE SOLRIKE ENEBOLIGER RUNDT ET ROMSLIG TUN

Bjørnveien 129 vil bli et hyggelig boligtun der husene ligger fritt, følger terrenget med flere halvplan og plassert slik i forhold til hverandre at sola slipper til.

Hvert av husene har utgang fra kjøkken eller stue til et privat uteområde, samtidig som det blir et åpent og grønt område mellom dem. Vi legger vekt på et godt uteliv, også gjennom private, inntrukkede takterrasser i 2. etasje.

Byggene er på ca 190 m2 BRA og får et levende uttrykk med stående, grått trepanel i fasaden, et robust saltak med flat, mørk taksten og mørk grå vinduer. Alle boligene får integrert garasje med direkte inngang til boligene.

Vi vil legge vekt på å utvikle Bjørnveien 129 til et vennlig bomiljø i grønne omgivelser.
SENTRALT I GRØNNE OMGIVELSER

SENTRALT I GRØNNE OMGIVELSER

Det nye boligtunet vil ligge i en blindvei langs Bjørnveien. Her får du med andre ord ingen gjennomgangstrafikk. Nabolaget er veletablert med villabebyggelse, grønne hager og frodig vegetasjon. Vis-a-vis Bjørnveien 129 kommer den nye barneskolen. Det gjør prosjektet ekstra attraktivt for barnefamilier. (Les mer om skolen på side 17). Bare hundre meter ned i gata ligger Gressbanen. Der går også Stasjons- veien med forbindelse til Slemdal og Vinderen i øst og Hovseter/Røa videre vestover.

KORT VEI TIL DET MESTE

KORT VEI TIL DET MESTE

Bjørnveien 129 ligger tilbaketrukket, men er et svært godt utgangspunkt for livet i hverdagen, enten du skal handle, drive med fritidsaktiviteter eller på jobb.

Vinderen ligger i gangavstand, der finner du forretninger, Vinmonopol og serviceinstitusjoner. På Slemdal har du i tillegg dagligvarebutikk og apotek. En kort tur i bilen eller med bussen og du er på Røa med et større forretnings- og servicetilbud. Her har du blant annet bank, Røa Senter og Røa Bad med treningssenter og badeland.

For barnefamilier er Bjørnveien 129 midt i smørøyet. Det er kort avstand til skoler, barnehager og idrettsanlegg. Gressbanen like ved har kunstgress om sommeren og skøyteis om vinteren. Området har i tillegg et aktivt idrettsmiljø med mange muligheter; Gressbanen, Holmenkollen Tennisklubb, Bogstad Golf samt sommer- og vinterpark Tryvann.

Langs Stasjonsveien går det busser mot Majorstua og Ullern, mens Holmenkollbanen tar 12 minutter fra Slemdal til sentrum. Her er det godt å bo!

VELKOMMEN TIL EN NY SKOLE!

VELKOMMEN TIL EN NY SKOLE!

I løpet av 2018 åpner en flunkende ny og moderne barneskole dørene for nye elever. Bjørnveien skole vil få tre parallelle trinn fra 1. – 7. klasse samt en spesialavdeling for 24 elever. Dette skal bli en skole hele bydelen skal bli stolt av. Og bosetter du deg i det nye boligtunet i Bjørnveien 129 blir skoleveien kort og trygg.STILRENT INTERIØR MED PRAKTISKE LØSNINGER

STILRENT INTERIØR MED PRAKTISKE LØSNINGER

Bjørnveien 129 skal bli et sted for fremtiden. Vi legger derfor vekt på god kvalitet og gode løsninger. Det er åpen kontakt mellom stue og kjøkken, men definerte rom ellers. Stuen har vinduer fra tre sider og et stort glassareal mot hagen. I 2. etasje er det store takvinduer.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal, modell Horisont Standard med laminert sort, matt benkeplate, armatur fra Tapwell og ventilator med avtrekk rett ut av boligen.

STUE & TRAPP

STUE & TRAPP

STUE
Gulvet vil bli hardvokset 1-stavs eikeparkett på med fotlist i lignende farge, unntatt baderom. Himling og vegger bli sparklet, hvitmalt og fuget overgang mellom vegger og himling.

TRAPP
Trappen vil bli hjertet i huset. Trapp med vanger, stolper og trinn i sortmalt furu samt glassrekkverk med hvitmalt håndløper i furu.
BAD

BAD

Grå keramisk flis ca. 20 X 20 cm på gulv og hvit keramisk flis ca. 30 X 60 cm på vegg. Baderomsinnredningen er fra Scalabad Formia, det er vegghengte toalett fra Villeroy & Boch

Les mer

Trykk Enter for å søke
Trykk Enter for å søke